Karriärcoachning

KARRIÄRCOACHNING

Dags att byta jobb?

Behöver du stöd för att komma vidare i din karriär? Kanske känner du att det är dags att byta företag eller helt byta yrkesinriktning. Då kan vår karriärcoachning vara rätt för dig. Karriärcoachning passar för dig som har ett jobb men vill utvecklas och/eller vill göra förändringar i ditt yrkesliv.

Vi vet att det kan vara svårt att veta hur en ansökningsprocess ser ut när den ständigt förändras och vad man ska tänka på gällande ansökningshandlingarna för att fånga ett arbete i dagens läge. För att underlätta för dig på vägen mot ett nytt kapitel i ditt liv, har vi tagit fram tjänsten Karriärcoachning.

Inom karriärcoachning erbjuder vi olika tjänster beroende på vad du behöver hjälp med. Några av våra populäraste tjänster är CV-hjälp, Stöd med Personliga brev, Intervjuträning, Vägledning eller Allmän karriärrådgivning. Tillsammans får vi dig att nå ditt mål.

Våra tjänster inom Karriärcoachning:

CV-hjälp

CV-hjälp är en tjänst för dig som vill ha tips på hur du ska göra ditt CV mer professionellt, få stöd med att förbättra ditt befintliga CV eller önskar hjälp med att skapa ett helt nytt. Vi översätter, ger feedback på befintliga CV:n och skapar nya unika CV:n från grunden. Kartläggning ingår i CV-hjälp för dig som önskar ett nytt CV från grunden.

Personligt brev-hjälp

Den här tjänsten är för dig som har fastnat i ditt skapande av ditt personliga brev eller önskar hjälp att göra ett anpassat till en viss tjänst. Här kan du även få rådgivning om hur du ska tänka när du skriver ett personligt brev.

Kartläggning

Kartläggning är för dig som behöver få mer klarhet i vad som skulle passa dig utifrån dina egenskaper, erfarenheter, kunskaper och mål. Här genomför du en kartläggning för att få en bättre självkännedom för att lättare förstå vilka yrken som skulle kunna passa dig.

Coachande/rådgivande samtal

Coachande eller rådgivande samtal är för dig som känner dig vilsen i vad du vill eller har fastnat i din karriärutveckling. Här får du prata med en professionell rådgivare som guidar och ger dig tips för att komma vidare i karriären.

Intervjuträning

Söker du jobb och går på intervjuer, men upplever att du ofta får ett nej efter intervjuerna? Eller ska du på din första intervju och är osäker på hur det kommer gå till? Då kan intervjuträning vara rätt tjänst för dig. Under intervjuträning går vi igenom vad man ska tänka på innan, under och efter en intervju. Vi tränar bland annat på vad och hur man kan svara på intervjufrågor för att få fram sitt bästa jag och ge intervjuaren en positiv bild.

Vägledning mot jobb/utbildning

Tjänsten är för dig som behöver stöd i ditt val mot jobb eller utbildning. Perfekt för dig som inte vet vad du vill, för dig som velar mellan olika branscher/yrken eller för dig som vill testa någon ny bransch. Här får du vägledning för att hitta ett jobb eller utbildning som kan passa dig.

Motiverande samtal

För dig som känner att du saknar motivation eller har svårt att hålla motivationen uppe, erbjuder vi motiverande samtal för att du lättare ska hitta motivationen och få redskap att behålla motivationen.