Arbetsgivare

Behöver ni anställa personal?

Är du arbetsgivare och ska precis rekrytera ny personal? Då har du kommit rätt! Vi har kontakt med arbetssökande som står reda för arbete omgående! Ett enkelt sätt för dig att rekrytera helt gratis!

Vi har ett brett kontaktnät med allt från lokalvårdare, lagerarbetare, ingenjörer, ekonomer och mycket mer. Personer som är nya på arbetsmarknaden och andra som har lång arbetslivserfarenhet. Högutbildade och lågutbildade.

Tveka inte att kontakta oss, så kollar vi om vi har någon som uppfyller er kravprofil.

Skrattande kollegor under en fikapaus
Nystartsjobb

Lägre lönekostnad genom att anställa med Nystartsjobb

Om du anställer en person som står längre ifrån arbetsmarknaden med nystartsjobb kan du få en fördelaktig ekonomisk ersättning på 48–72% av lönekostnaden.

Har ni behov av att anställa men är osäker på om ni har råd?

Har ni hamnat i en ond cirkel där ni känner att ni har behov av att anställa för att ta emot fler kunder, men inte har råd för att ni har för lite kunder? Anställ med anställningsstöd!

Visste ni att Arbetsförmedlingen ersätter en del av lönekostnaden för personer som ni anställer som har rätt till något anställningsstöd?

Vi har kontakt med flera personer som har rätt till anställningsstöd. Dessa personer är billigare arbetskraft än en person utan anställningsstöd.

Personer som har rätt till detta stöd kan vara ny på arbetsmarknaden, saknar utbildning eller ha bristande kunskaper i det svenska språket. Det är alltså personer som är helt arbetsföra om de bara får chansen att visa vad de går för.

Är ni intresserade av att anställa med anställningsstöd? Kontakta oss så hjälper vi er hitta en perfekt kandidat för just er.

Intresserad av att ta emot en praktikant?

Genom att ta in en praktikant har ni möjlighet att lära upp en person i er verksamhet utan kostnad. Med rätt förutsättningar kan en praktikant vara värdefull för er verksamhet som leder till en anställning.

För att ta emot en praktikant behövs det finnas en tillgänglig handledare under hela praktikperioden. Jalla Jobbcenter hjälper er att hitta rätt praktikant för just er och ser till att personen är försäkrad genom Arbetsförmedlingen.

Det är Arbetsförmedlingen som bedömer om en praktik kan påbörja, men vi på Jalla Jobbcenter hjälper till i processen att ansöka. Kontakta oss om du är intresserad av att ta emot en praktikant!

Praktikant

5 enkla steg att anställa personal med hjälp av Jalla Jobbcenter

1

kartlägg behov

Upptäck och kartlägg vad du har för behov och krav på personen

2

kontakta oss

Kontakta oss och informera om ditt behov och krav på personen

3

vi presenterar lämpliga kandidater

Vi kollar om vi har någon eller några passande kandidater och presenterar dessa

4

eventuella ansökningar

Beroende på önskemål hjälper vi till eventuella ansökningar till Arbetsförmedlingen

5

klar

När rätt person är hittad och ev. ansökningar är godkända kan anställningen börja