Välkommen till Jalla jobbcenter!


Vi söker dig som på ett eller annat sätt har fastnat och vill ha hjälp och stöd att komma vidare. Det kan handla om att hitta ett jobb eller att studera.

Om du väljer Jalla jobbcenter som aktör kan vi bland annat hjälpa dig med:

Våra jobbcoacher har erfarenhet från många olika yrken och delar gärna med sig av sina kunskaper. Vi jobbar utefter en värdegrund där vi tror att mångfald är berikande och välkomnar både dig som har bott hela ditt liv i Sverige eller dig som precis har anlänt.

Vårt stora kontaktnät och personalens kunskap om den lokala arbetsmarknaden gör att vi har de bästa förutsättningarna att matcha dig med de jobb som aldrig annonseras.

Vi ser fram emot att träffa dig! Låt Jalla jobbcenter bli en del av din resa.

Stöd och matchning


Rusta och matcha (KROM). är en tjänst som ger dig som arbetssökande möjlighet att få personlig vägledning i hur du kan nå dina mål, oavsett om du vill hitta ett nytt arbete eller om du vill utbilda dig.

KROM är till för arbetssökande som behöver förstärkt och anpassat stöd i sitt jobbsökande. Målet är att få börja arbeta eller studera så fort som möjligt.

Med KROM så har du själv rätt att välja vem som ska anlitas för tjänsten och då kan du välja Jalla jobbcenter som leverantör. Om du väljer oss så kontaktar vi dig för ett första möte där vi tillsammans kartlägger och planerar hur din handlingsplan ska se ut.

Därefter fortsätter vårt samarbete framåt. Under processen träffas vi kontinuerligt för att stämma av och justera planen utifrån framsteg och förändringar.

I dagsläget kan Stöd och matchning via Jalla jobbcenter erbjudas med följande språkstöd:

  • Arabiska
  • Dari
  • Engelska
  • Somaliska
  • Pashto
  • Tigrinja

Notera! På grund av risk för smittspridning av coronaviruset och rekommendation av Arbetsförmedlingen så levererar vi just nu tjänsten på distans till dig som deltagare.